Professionell fansförlängning i Falun

Långa, svepande och vackra fransar har alltid varit ett ideal många strävar efter. Dock är detta något som är mycket svårt om inte till och med omöjligt för oss skandinaver att uppnå. Detta tack vare att vi har en så pass fin och tunn kvalitet på våra fransar, bryn och hårstrån. Därför kan man förgäves kämpa med olika serum som utlovar magi som aldrig kommer och mängder av mascaror som inte alls ger samma resultat som på reklamen. Man har nu tagit fram en ultimat och enkel lösning för dig som känner igen dig i detta- fransförlängingen. 

Långa fransar på 60 minuter

Fransförlängning är något som har slagit igenom som en bomb världen över under de senaste åren. Och detta med rätta! Du får på 60 till 90 minuter en extremt öppen och vacker blick med mörka, långa dockfransar som tidigare bara gick att drömma om. fransförlängning Falun erbjuder förlängning, volym och det allra bästa inom fransvärlden för att du ska gå vackrare ut än någonsin genom dörrarna och aldrig lägga tid på dåliga mascaror igen!

Fransförlängning- välj din personliga stil 

Fransförlängningar finns i olika längder, tjocklek och fastsättningsmetoder, allt för att just du ska kunna hitta den metod som passar dig allra bäst. Det finns cateye, dolleye, fylliga, långa, diskreta, maximerade och mycket mer, ja allt du kan tänka dig. Så välkommen till Aquaroom i Falun för att vi tillsammans ska kunna ta fram ditt allra vackraste jag.