Skräddarsy era vigselringar

Är det bröllop som planeras och ni har nu kommit till detta med att bestämma vilka vigselringar ni ska ha? Just vad man väljer för vigselringar är för många ett viktigt val. Tanken är ju att dessa ska sitta på era fingrar, resten av era liv. Visst vore det kul med en vigselring som ingen annan har? Det går att få skräddarsydda ringar om ni vill. Det kan ni få genom att anlita Anders Fors Guldateljé.

Ni kan då vara med i själva skapandet av ringarna och bestämma hur de ska se ut, vilket material de ska vara i, om de ska graveras och så vidare. Hos dem finns det många duktiga guldsmeder, som designar olika typer av ringar.

Hitta rätt vigselring för er

När det kommer till vigselringar så finns det idag inga regler hur den ska se ut. Förr kanske det var vanligt med släta guldringar eller en ring med diamant för henne. Idag kan man designa sina vigselringar precis som man vill. Hos Anders Fors Guldateljé så kan era ringar designas utifrån era önskemål så väl som utifrån er budget. De har även förlovningsringar om det är så att ni är ute efter det till att börja med.

En vigselring kan som sagt se ut lite hur som. På denna ateljés sida kan ni kolla in tidigare arbeten som de har gjort. Det kan ge er inspiration till hur ni vill att era ringar ska se ut. Dessutom finns det en mängd andra smycken som de tillverkar, om det är så att en morgongåva ska köpas till exempel.